• Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 5ο Διήμερο Σεμινάριο του Επιστημονικού Τμήματος Καρδιοαγγειακής & Αναπνευστικής Φυσικοθεραπείας - Αποκατάστασης (Ε.Τ.Κ.Α.Φ.Α.) του ΠΣΦ, σε συνεργασία με ΠΤ Φθιώτιδας-Φωκίδας-Βοιωτίας-Ευρυτανίας του ΠΣΦ, με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας και Τμήμα Φυσικοθεραπείας Γ.Ν. Λαμίας
    Ημ/νία δημοσ. : Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016
    Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016 έως Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 5ο Διήμερο Σεμινάριο του Επιστημονικού Τμήματος Καρδιοαγγειακής & Αναπνευστικής Φυσικοθεραπείας - Αποκατάστασης (Ε.Τ.Κ.Α.Φ.Α.) του ΠΣΦ, σε συνεργασία με ΠΤ Φθιώτιδας-Φωκίδας-Βοιωτίας-Ευρυτανίας του ΠΣΦ, με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας και Τμήμα Φυσικοθεραπείας Γ.Ν. Λαμίας, με θέμα ‘Σύγχρονη Πρακτική στην Αναπνευστική και Καρδιοαγγειακή Φυσικοθεραπεία' στο Αμφιθέατρο Βιβλιοθήκης ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας στις 22-23 Οκτωβρίου 2016. 

    Το σεμινάριο περιελάμβανε υψηλού επιστημονικού επιπέδου ομιλίες και απο τις 3 κατευθύνσεις (Αναπνευστική Φυσικοθεραπεία, Φυσικοθεραπεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και Καρδιοαγγειακή Φυσικοθεραπεία) ενώ  πραγματοποιήθηκαν 3 Κλινικά Φροντιστήρια από κάθε μια κατεύθυνση με μεγάλο ενδιαφέρον και ενεργή συμμετοχή. Το Σεμινάριο παρακολούθησαν 162 συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα.

    Η άψογη συνδιοργάνωση των τεσσάρων αυτών φορέων εγγυήθηκε την μεγάλη επιτυχία του σεμιναρίου και ανέδειξε τη σημασία της συγχρονης φυσικοθεραπευτικής πρακτικής σε ασθενείς με οξείες και χρόνιες αναπνευστικές και καρδιοαγγειακές παθήσεις τόσο σε κλινικό πεδίο όσο και στο σύγχρονο φυσικοθεραπευτήριο. 

    Για φωτογραφικό υλικό του σεμιναρίου πατήστε εδώ

     

    Διοικητικό Συμβούλιο Τ.Κ.Α.Φ.Α. 
    Οργανωτική και Επιστημονική Επιτροπή 3ου  Σεμιναρίου

  • ⇣ Πρόσφατα
    18-01-2024
    sdfdsfa