• Εκλογική Διαδικασία ΕΤΚΑΦΑ 2019
    Ημ/νία δημοσ. : Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019

         

    Αγαπητά μας μέλη,

     

     

     

    Σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη των Συντονιστικών Επιτροπών των Επιστημονικών Τμημάτων, το Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019, κατά τη διάρκεια του 29ου Πανελληνίου Συνεδρίου Φυσικοθεραπείας, και ώρα από τις 14:00 μέχρι τις 17:00 σε χώρο του RoyalOlumpicHotel  όπου θα διεξαχθεί το Συνέδριο.

     

     

     

    Για να δηλώσει κάποιος την υποψηφιότητά του για μέλος της ΣΕ του Ε.Τ.Κ.Α.Φ.Α. θα πρέπει να συμπληρώσει τη σχετική αίτηση που επισυνάπτεται και να την καταθέσει στη Γραμματεία του Ε.Τ.K.A.Φ.Α (info@tkafa.gr) με κοινοποίηση στο Π.Σ.Φ. (ppta@otenet.gr) έως τις 15 Νοεμβρίου 2019, ώρα 14:00(15 ημέρες πριν την ημερομηνία των εκλογών).

     

     

     

    Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι ταμειακά τακτοποιημένοι μέχρι τις 14 Νοεμβρίου 2019. Για να θεωρείτε κάποιο μέλος ταμειακά τακτοποιημένο θα πρέπει να έχει εξοφληθεί το έτος 2019. Για να θεωρείτε κάποιο μέλος ταμειακά τακτοποιημένο για το οικονομικό έτος 2019, θα πρέπει να έχει εξοφλήσει το έτος 2019 και τυχόν ρυθμίσεις παλαιών οφειλών του. Επίσης, τακτικό μέλος θεωρείτε όποιος έχει μπει στη ρύθμιση χρεών του Π.Σ.Φ. –εφόσον είχε παλαιές οφειλές-και έχει εξοφλήσει το έτος 2019 και το παλαιότερο χρονολογικά έτος οφειλής του. Εάν η ρύθμιση χρεών είναι ημιτελής, δεν μπορεί να συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία.  

     

     

     

    Κάθε μέλος έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος για τη Σ.Ε. ενός (1) μόνο Ε.Τ.  Το εκλογικό σύστημα είναι το πλειοψηφικό και οι εκλογές γίνονται με ενιαίο ψηφοδέλτιο για κάθε Ε.Τ. Ο ανώτερος αριθμός σταυρών προτίμησης είναι μέχρι τρεις (3).

     

     

     

    Επιστολική ψήφος

     

     

     

    Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση Υ7γ/ΓΠ/30717, οι ψηφοφόροι που δραστηριοποιούνται εκτός της Αττικής και δεν θα είναι παρόντες στο Συνέδριο θα μπορούν να κάνουνχρήση της επιστολικής ψήφου. Όσοι ενδιαφέρονται να ψηφίσουν μέσω επιστολικής ψήφου, πρέπει να έχουν ενημερώσει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τη Σ.Ε. του Ε.Τ. και να έχει κοινοποιηθεί στο mail του Π.Σ.Φ. (ppta@otenet.gr) μέχρι την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019, ώστε να μπορέσει να σταλεί με συστημένη αποστολή ο εκλογικός φάκελος και να επιστραφεί με συστημένη επιστολή και με ευθύνη του μέλους, στα γραφεία του Π.Σ.Φ. στην Αθήνα (Λ. Αλεξάνδρας 34, Πεδίον Άρεως, 11473) μέχρι την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 15:00.

     

     

     

    Το μυστικόν της επιστολικής ψήφου διασφαλίζεται δια της τοποθετήσεως του σφραγισμένου  φακέλου με το ψηφοδέλτιο επιλογής του ψηφοφόρου εντός άλλου φακέλου, επί του οποίου αναγράφονται τα στοιχεία του ψηφοφόρου. Η επιστολική ψήφος στέλνεται προς την Γραμματεία του Π.Σ.Φ., με κοινοποίηση στην Εφορευτική Επιτροπή του Ε.Τ. επιλογής του ψηφοφόρου, η οποία την ημέρα των εκλογών, αφού καταγράψει στο βιβλίο ψηφισάντων τον ψηφοφόρο, ρίπτει τον φάκελο με το ψηφοδέλτιο της επιλογής του εντός της κάλπης.

     

     

     

    Με τη δική σας στήριξη, το Ε.Τ.Κ.Α.Φ.Α. έχει πετύχει πολλά στον τομέα της Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης σε Καρδιοαγγειακούς Αναπνευστικούς και Βαρέως πάσχοντες της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας. Η ενεργή συμμετοχή σας και ο μεγάλος αριθμός υποψηφιοτήτων συνδέονται με την επιτυχή πορεία του Τμήματος.  Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε στην προαγωγή της επιστήμης μας, Σας περιμένουμε !  

     

     

     

    Επισυνάπτονται η Αίτηση Υποψηφιότητας, ο Εσωτερικός Κανονισμός  Λειτουργίας των Ε.Τ. και Έγγραφο-Διαδικασία Εκλογών του Π.Σ.Φ.

     

  • ⇣ Πρόσφατα
    18-01-2024
    sdfdsfa