• Κοπή Πίτας - Κάλεσμα σε δράσεις
    Ημ/νία δημοσ. : Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017

    Η Συντονιστική Επιτροπή (ΣΕ) του ΕΤΚΑΦΑ σας εύχεται ολόψυχα ένα   Ευτυχισμένο και Δημιουργικό Νέο Έτος γεμάτο Υγεία, Αγάπη, Ελπίδα,   Πίστη και Αισιοδοξία!

    Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας καλέσουμε στην Κοπή της Πίτας του   ΕΤΚΑΦΑ που θα λάβει χώρα στα γραφεία του Πανελληνίου Συλλόγου   Φυσικοθεραπευτών (ΠΣΦ), ημέρα Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 και ώρα   11:00πμ. Η παρουσία σας θα είναι για εμάς μεγάλη τιμή μιας και   θεωρούμε ότι η προσωπική επαφή μεταξύ των μελών του Τμήματός μας είναι  απαραίτητη για την εξέλιξή του.Με την ευκαιρία της κοπής της πίτας θα συζητηθούν οι δράσεις του  ΕΤΚΑΦΑ και καλείστε όλοι όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε σε αυτές. 

    Παρακαλείστε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας με αποστολή γραπτού  ηλεκτρονικού μηνύματος στο e-mail info@tkafa.gr 

    Σας υπενθυμίζουμε ότι  για τη συμμετοχή στις δράσεις θα πρέπει να είστε οικονομικά  ενημερωμένα μέλη του ΠΣΦ μέχρι και το έτος 2016.

    Το συνημμένο αρχείο περιλαμβάνει αναλυτικό πίνακα με τις δράσεις του  ΕΤΚΑΦΑ. Όσα από τα μέλη μας βρίσκονται ήδη σε κάποια ομάδα δράσης από   την προηγούμενη θητεία του ΕΤΚΑΦΑ και επιθυμούν να συνεχίσουν στην   ίδια (όπως στη δημιουργία των δελτίων τύπου για τις παγκόσμιες   ημέρες), είναι ευπρόσδεκτα να παραμείνουν. Όσα μέλη επιθυμούν να   αποχωρήσουν από αυτές, και να ενταχθούν σε άλλες, παρακαλούμε, όπως   μας το δηλώσουν γραπτώς με ηλεκτρονικό μήνυμα ή από κοντά στις 29   Ιανουαρίου 2017. Επίσης, εάν επιθυμείτε, μπορείτε να μας αποστείλετε με ηλεκτρονικό   μήνυμα στο e-mail του ΕΤΚΑΦΑ και τις ιδέες σας για άλλες νέες δράσεις   του Τμήματος. Σας περιμένουμε όλους με χαρά να συμμετέχετε στις επιστημονικές   δράσεις για να συνεχίσουμε το εξαιρετικό έργο του ΕΤΚΑΦΑ και για να  κάνουμε ένα νέο και δημιουργικό ξεκίνημα μαζί. 

  • ⇣ Πρόσφατα
    18-01-2024
    sdfdsfa